Ölü caretta caretta kıyıya vurdu – Akdeniz Telgraf

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde ölü caretta caretta kıyıya vurdu.
ANTALYA‘nın Alanya ilçesinde ölü caretta caretta kıyıya vurdu.
Nesli tükenme tehlikesi altında bulunan deniz kaplumbağalarının önemli yumurtalama alanlarından biri olan Alanya’nın Yeşilöz Mahallesi sahilinde, hareketsiz duran bir kaplumbağa fark edenler Alanya Çevre Eğitim ve Mavi Bayrak Derneği’ne (ALÇED) haber verdi.
Sahile gelen dernek yetkilileri baş kısmında yara olan yetişkin kaplumbağanın öldüğünü ve caretta caretta türü olduğunu belirledi.
Sahilden alınan ölü caretta caretta uygun bir yere götürülerek, gömüldü.
13 Eyl 2022 – 16:51 DHA Antalya Antalya
Yorum yazarak Akdeniz Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akdeniz Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Akdeniz Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akdeniz Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Sitemizde online
Reklam seçeneklerimizi inceleyin
akdeniztelgraf.com’da yayınlanan haberler artık cebinizde, mobil uygulamamızı indirin.
Gazetemizin üye olduğu kuruluşlar.
Gazetemizin üyesi olduğu haber ajansları
©Copyright 2022 Akdeniz Telgraf Gazetesi Tüm Hakları Saklıdır Veri PolitikasıKullanım Şartları +90 (242) 745 09 58