Anatolia Fuarı 8 Eylül'de başlıyor – T54 Haber

8-11 Eylül tarihleri arasında Sakarya'nın Sapanca Kırkpınar sahilinde gerçekleştirilecek olan PSB Anatolia Fuarı hakkında açıklamalarda bulunan koordinatör Remzi Adıyaman, “Başarıyla tamamlanan üç yılın ardından Fuar statüsü kazanarak çalışmalarımıza hız kazandırdık” dedi.
8-11 Eylül tarihleri arasında Sakarya Sapanca/Kırkpınar sahilinde 50 bin metrekare alanda yapılacak olan ve çok sayıda ziyaretçinin katılmasının beklendiği fuar hakkında PSB Anatolia Fuar Koordinatörü Remzi Adıyaman, açıklamalarda bulundu. Bu doğrultuda, PSB Anatolia 2021 Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı’na yoğun ilgi olduğunu belirten Adıyaman, sektörün en kapsamlı açık hava fuarı konumunda olan PSB Anatolia’nın, Türkiye’den ve yurt dışından gelen sektör mensuplarını buluşturduğunu ifade etti. Adıyaman, 8-11 Eylül tarihleri arasında Sapanca Kırkpınar Sahili’nde gerçekleştirilecek olan PSB Anatolia Fuarı’nın yeni ticari fırsatlar sunacağını aktardı.

SEKTÖRÜN BİLEŞENLERİ

Peyzaj ve süs bitkileri sektörünün tüm bileşenlerinin PSB Anatolia Fuarı’nda buluştuğunu belirten Koordinatör Remzi Adıyaman, “PSB Anatolia Fuarı’nın birleştirici bir yönü olmasını istedik ve bunu da başardık. PSB Anatolia Fuarı’nda; iç mekan, dış mekan, kesme çiçek, mevsimlik çiçek üreticilerinin yanı sıra üretim ekipmanları, park ve kent mobilyaları, biyolojik gölet ve havuz, sulama sistemleri, aydınlatma sistemleri, sert zemin ve doğal taş, çocuk oyun grupları, bahçe mobilyaları gibi çok geniş bir üretici profiline ev sahipliği yapıyor. Diğer yandan çok önemsediğimiz peyzaj proje ve uygulama firmaları PSB Anatolia Fuarı’nda yerini aldı” diye konuştu.

HER YIL YAPTIĞIMIZ YENİLİKLER

Uluslararası standartlara uygun çalışmalar yürüttüklerini belirten ve PSB Anatolia Fuarı’nın sektörün önemli bir parçası olduğunu söyleyen Adıyaman, “Sektörün içerisinden gelen birisi olarak, Fuarda en iyi hizmeti vermeyi ve en doğru adımları atmaya çalışıyorum. Her yıl yaptığımız yenilikler bizi bu noktaya getirdi. 50 bin metrekarelik açık alanda katılımcı ve ziyaretçilerimize en iyi hizmeti sunuyoruz. Avrupa’da açık hava fuarlarının en iyi örnekleri var, hedefimiz aynı standartları sağlamak ve ülkemize gelen yabancı iş insanlarının sayısını artırmak. Uluslararası standartlarda çalışmak zorundayız ki kaliteli bitkimizi, projemizi, malzememizi dünyaya satabilelim. Sektör olarak bu konuda önemli adımlar atıldı fakat daha fazlası gerekiyor” ifadelerini kullandı.
05 Ağu 2021 – 13:09 Gündem Okunma
Yorum yazarak T54 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan T54 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler T54 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı T54 değil haberi geçen ajanstır.
©Copyright 2022 T54 Tüm Hakları Saklıdır Veri PolitikasıKullanım Şartları +90 (552) 680 54 54